YJB 2023 ENNAKKOLIPUNMYYNTI ALKAA!

Menneelle talvelle kasattu, ihastusta herättänyt ohjelmistomme on saatu siirrettyä lähes identtisenä festivaalin uuteen ajankohtaan to 26.-su 29.1.2023 ja ennakkolipunmyynti on valmis alkamaan!  

Ostettavissa ennakkoon on 9 erilaista lipputuotetta:

5 x erilaisia sarjalippuja, joista kuhunkin kuuluu 2-3 määrättyä konserttia. Lippupaketteja on tarjolla moneen makuun! Nyt myytävien pakettien lisäksi myyntiin tulee myöhemmin yksi jazz-musiikin lippupaketti.

3 x yksittäisiä iltakonserttilippuja Äkäshotelliin (torstai/perjantai/lauantai).

1 x YJB Master 2022 -passi, joka kattaa festariohjelmasta lähes kaiken ja lisäksi vapaavalintaisen ulkoilmaelämyksen! Näitä myydään vain 22 kpl, joten ole nopea!

Ohjeita lipunostajille:

  • Ostaessasi lipputuotteen verkkokaupasta, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Säilytä se sähköpostissasi festariin asti. Tule vaihtamaan vahvistus varsinaisiin lippuihin YJB-festivaalitoimistossa, joka palvelee Jounin kauppakeskuksen aulassa keskiviikosta 25.1.2023 alkaen.
  • Sisäänpääsy konsertteihin onnistuu vain varsinaisilla lipuilla, ei tilausvahvistuksilla. Lippuja ei vaihdeta keikkapaikkojen ovilla.
  • Muita kuin ennakkoon myynnissä olevia, yksittäisten keikkojen lippuja voi ostaa festivaalitoimistosta ke 25.1.2023 alkaen. Jos lippuja jää, myydään niitä myös keikkapaikkojen ovilla 1 h ennen keikkaa.
  • Vuoden 2022 festivaalille ostamasi lippupaketit, Äkäshotellin iltakonserttiliput ja Masterpassi käyvät vuoden 2023 festivaalilla. Muista käydä vaihtamassa tilausvahvistus varsinaisiin lippuihin festivaalitoimistossa ke 25.-la 29.1. välisenä aikana. Voit palauttaa ennakkoon ostamiasi lippuja 15.12.2022 saakka.

Kaikissa kysymyksissä olethan yhteydessä: tickets (at) yllasjazzblues.fi

Ja tervetuloa surffailemaan lippukaupoille:

alavashop.com/collections/yllas-jazz-blues

Vuosi 2023 tuokoon meille hyvät jazzbluesit!

Ruska-ajan terveisin, tammikuuta innolla odottaen,
Ilkka, Pasi & Heli
✨✨

Please follow and like us:
error