Ylläs JazzBlues 2022 ohjelma on valmis!

Koko artistikattauksen ja heidän esittelynsä pääset näkemään https://www.yllasjazzblues.fi/esiintyjat/ -sivulta ja ohjelma-aikataulun https://www.yllasjazzblues.fi/ohjelma/ -sivulta

MYÖS YJB 2022 ENNAKKOLIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

Ennakkolipunmyynti ALAVA Shop‘n verkkokaupassa on alkanut! Ostettavissa ennakkoon on 10 erilaista lipputuotetta:

6 x erilaisia sarjalippuja, joista kuhunkin kuuluu 2-3 nimettyä konserttia. On sarjalippuja jazzin ystäville, roots-diggareille ja luontoaiheista kiinnostuneille kuulijoille jne – jokaiselle jotakin!

3 x yksittäisiä iltakonserttilippuja Äkäshotellin konsertteihin to/pe/la.

1 x YJB Master 2022 -passi, joka kattaa festariohjelmasta lähes kaiken ja lisäksi vapaavalintaisen ulkoilmaelämyksen! Näitä myydään vain 25 kpl, joten ole nopea!

Muutama sananen lipuista:

  1. Ostaessasi sarjalipun/lipun/passin verkkokaupastamme, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Säilytä se sähköpostissasi festariin asti ja vaihda varsinaisiin lippuihin YJB-festivaalitoimistossa, joka palvelee Jounin kauppakeskuksen aulassa keskiviikosta 26.1.2022 alkaen.
  2. Sisäänpääsy konsertteihin onnistuu siis vain varsinaisilla lipuilla, ei tilausvahvistuksilla. Lippuja ei vaihdeta keikkapaikkojen ovilla.
  3. Ennakkoon lippuja myydään max. 50 % keikkapaikan kapasiteetista, joten lippuja jää kosolti myytäväksi myös paikan päällä.
  4. Kaikkia muita lippuja, eli esim. yksittäisten keikkojen lippuja voi ostaa festivaalitoimistosta ke 26.1. alkaen. Jos lippuja jää, myydään niitä myös keikkapaikkojen ovilla 1 h ennen keikkaa.
  5. Tulemme ottamaan koronapassin käyttöön, mikäli keikkoja tai keikkapaikkoja koskevia rajoituksia olisi festivaalin aikaan voimassa. Huomioithan tämän lippuja ostaessasi.
  6. Kaikissa kysymyksissä olethan yhteydessä meihin: tickets (at) yllasjazzblues.fi

TERVETULOA OSTOKSILLE JA RAUHAISAA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Lippukauppa: https://www.alavashop.com/collections/yllas-jazz-blues*

Please follow and like us:
error