YlläsJazzBlues 28.-31.1.2021 ei toteudu

Raskain sydämin ilmoitamme, että tammikuun lopulle vakiintunut musiikkitapahtumamme Äkäslompolossa ei toteudu tänä talvena. Ensimmäisen kerran 25 vuoteen Ylläksen talvesta jää uupumaan tämä monelle tärkeä ja rakas festivaali.

Syynä tapahtuman peruuntumiseen on vallitseva epidemiatilanne, sen tuomat epävarmuudet sekä aivan viimeisimmät Lappiin asetetut koronarajoitukset. Vaikka alusta saakka suunnittelimme keikkoja pieniksi, väljiksi ja koronaturvallisiksi, festivaalin toteuttamisen terveydelliset ja taloudelliset riskit kasvoivat lopulta ylivoimaisiksi. Pahoittelemme päätöksestämme mahdollisesti aiheutunutta harmitusta, mutta kiitämme kyläläisiä, artisteja, alueen yrityksiä ja festivaalin ystäviä siitä ymmärryksestä, kannustuksesta ja tuesta, jota olemme syksyn aikana kohdanneet alati vaihtuvissa tilanteissa.

Elämä jatkuu! Esitämme jo tässä vaiheessa lämpimän kutsun saapua Ylläkselle jazzin, bluesin, folkin ja rootsin äärelle 27.-30.1.2022! Toivomme, että maailma näyttää silloin hyvin toisenlaiselta kuin nyt ja pystymme järjestämään festivaalin turvallisesti niin yleisölle, esiintyjille, alueen asukkaille kuin keikkapaikkojen henkilökunnallekin. Sitä odotellessa, voikaa hyvin, kuunnelkaa musaa, tukekaa artisteja ja käykää keikoilla heti kun se vaan on mahdollista. Tarvitsemme musiikkia nyt ja tulevaisuudessakin.

Terveisin, Ilkka, Pasi ja Heli <3

Please follow and like us:
error